HEMA

FAQ

 

>  Waar kan ik een losse cursus bestellen?
Via de webshop van HEMA kan je onze online cursussen bestellen. Kijk eens op de consumentenwebsite.  Niet de cursus gevonden die je zoekt? Ons uitgebreide aanbod staat op Springest.

>  Is HEMA academie er voor consument of zakelijk?
HEMA academie biedt losse online cursussen voor cursisten, maar ook opleidingspakketten, branchepakketten en eigen online academies voor organisaties en bedrijven. Nieuwsgierig naar de zakelijke mogelijkheden? Schrijf je in op ons proefabonnement.

>  Ik wil graag samenwerken met HEMA academie, kan dat?
HEMA academie staat open om kennis te maken en te kijken naar de mogelijkheden. Zo werken wij bijvoorbeeld samen met opleidingspartners die de online cursussen inzetten naast hun eigen trainingsaanbod. Mail wie je bent en je vraag naar info@hema-academie.nl en wij nemen contact met je op.

>  Zijn er vacatures?
In onze LinkedIn groep HEMA academie op LinkedIn delen we onze vacatures.

>  Foutmelding?
Heb je een fout gezien in één van de cursussen of werkt een cursus niet optimaal? Dan horen wij dat graag via info@hema-academie.nl zodat we dit zo snel mogelijk kunnen aanpassen. Alvast dank!

>  Zijn de cursussen van HEMA academie geaccrediteerd?
Verschillende cursussen van HEMA academie zijn geaccrediteerd. Bekijk het overzicht op de site. Vraag over accreditatie van een specifieke cursus? Mail dan naar info@hema-academie.nl

>  Hebben de cursussen toetsen en kan ik een certificaat ontvangen?
Een groot deel van de cursussen kan je afsluiten met een toets en met een positieve uitslag ook het bijbehorende certificaat downloaden. Een overzicht van de cursussen en toetsinformatie download je als Excelbestand op deze pagina.

>  Waar kan ik vinden wat een cursus of cursuspakket inhoudt?
HEMA academie ontwikkelt dagelijks nieuwe online leeroplossingen. Een overzicht van de cursussen, branchepakketten en webinars download je als Excelbestand op deze pagina of stel je vraag via info@hema-academie.nl

> Hoe kan ik een certificaat toevoegen aan Registerleraar?
Wanneer je een gevalideerde module hebt gevolgd en de toets hebt behaald voor deze module, ontvang je een certificaat met daarop een uniek registratienummer. Met dit registratienummer kun je een activiteit toevoegen aan je eigen lerarenregister. Door middel van de volgende stappen kun je een activiteit toevoegen: Log in op registerleraar.nl,  klik vervolgens op ‘activiteit kiezen uit de gevalideerde activiteiten’ en voer de code van deze activiteit (registratienummer) geheel of gedeeltelijk in. Klik daarna op ‘zoeken’ om de juiste activiteit te vinden en klik vervolgens op ‘toevoegen’. Je gevalideerde activiteit is toegevoegd. Ben je nog niet aangemeld? Dan kunt je dit hier doen.

 

Banner_alg